Klaar...

voor de leukste kinder-
activiteit van het jaar?

Ben je nog op zoek naar een leuke en originele kinderactiviteit tijdens het weekend, vakantie? Of plan je binnenkort een verjaardagsfeestje voor jouw zoon of dochter? Met onze belevingsdozen maken we van jullie namiddag een onvergetelijk avontuur. Elke belevingsdoos wordt zorgvuldig uitgewerkt rond een specifiek thema. Benieuwd?

Onze belevingsdozen

De Piraat
(basic outdoor)

Een belevingsdoos waar je zelf nog een aantal benodigdheden moet meenemen naar het strand zoals een strandschopje en een emmertje die noodzakelijk zijn voor dit avontuur.

Meer informatie

De Kapitein (premium outdoor)

Een belevingsdoos die voorzien wordt van alle benodigdheden en enkele leuke extra's voor een zorgeloos avontuur.

Meer informatie

Het avontuur
van kapitein
Gondora

VAAR MEE MET HET SCHIP
De golvende mast

Kapitein Gondora, Trekkie en zijn bemanningsleden ontdekken een schatkaart en gaan op zoek naar de schat. Helaas loopt niet alles volgens het plan! Dit avontuur vol stoere en grappige gebeurtenissen met Kapitein Gondora in de hoofdrol, neemt jullie mee in een spannend avontuur.

Zo werkt het

Kies jouw favoriete belevingsdoos

Kies uit ons aanbod belevingsdozen een indoor of outdoor avontuur.

Selecteer het aantal deelnemers

Op basis van het aantal kinderen die wensen deel te nemen aan het avontuur worden de producten in de belevingsdoos afgestemd.

Plaats uw bestelling

We gaan - zodra wij jouw bestelling ontvangen - aan de slag zodat jullie de belevingsdoos snel ontvangen. Jij kiest uiteraard welke betaalmethode je voorkeur geniet.

Wat zit er in de doos?

Indoor of outdoor? Het maakt niet uit! Onze belevingsdozen bevatten alle instructies en materialen waarmee de kinderen samen met hun ouders aan de slag kunnen gaan.