Veelgestelde vragen

Verzending

Als je een aankoop online plaatst, streven wij ernaar om het zo snel mogelijk bij jouw thuis af te leveren. Alle bestellingen die dezelfde dag geplaatst en betaald zijn, versturen wij de dag erna. Je bestelling komt gemiddeld tussen de 2 à 3 later werkdagen aan.

LET OP: door de huidige drukte informeren we je dat de kans op vertraging in deze tijden groter is dan normaal.

Wij streven ernaar om onze klanten altijd een zo compleet mogelijke belevingsdoos te geven. Wij vinden het dan ook erg vervelend dat je een klacht hebt op een door ons geleverd product. 

Stuur ons een mail (met een foto van de klacht) naar info@kjoeb.be voordat je een product retour stuurt. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden. Wij proberen je klacht zo snel mogelijk voor jou op te lossen!

Retourneren

Niet tevreden? Je mag de gekochte producten binnen 14 dagen na leveringsdatum retourneren. De directe kosten voor het terugzenden komen voor de rekening van de klant.

Artikelen kunnen niet geruild worden voor andere producten.

Geretourneerde producten worden alleen geaccepteerd als ze onaangebroken en, waar mogelijk, nog verpakt zijn in originele verpakking.

Andere vraag

Dit avontuur werd uitgewerkt voor kinderen tussen 3 en 8 jaar.

Het zijn voornamelijk actieve, motorische spelletjes met een collectieve aanpak. De kinderen brengen de spelletjes samen tot een goed eind. Alle spelletjes zijn overigens met een rode draad aan elkaar verbonden.

Dit varieert naargelang het tempo waarmee de opdrachten vervuld worden. Reken minimum anderhalf uur tot maximum 2,5 uur.

Tijdens het voorjaar - op een zonnige dag bij een aangenaam temperatuurtje - is het perfect om dit avontuur te beleven. De wintermaanden (vanaf oktober/november) zijn typisch minder aangewezen.   

Dit avontuur is het meest geschikt om op een uitgestrekt strand of in de duinen te spelen. Overweeg je toch om dit in de duinen te spelen, neem dan een waterbidon of waterflesje(s) met sportdop mee, want water is een must. 

Jullie wonen niet dicht bij de Kust? Geen probleem! Een meertje met strand is eveneens een perfecte optie.  

Jazeker, neem hiervoor contact op met info@kjoeb.be en we helpen je graag verder.

Heb je nog andere vragen die je in bovenstaande lijst niet terug zag komen? Neem dan contact op met info@kjoeb.be of via onze social media kanalen. We beantwoorden uw vraag, suggestie of opmerking zo spoedig mogelijk.