Wie zijn wij?

We zijn een gezin uit Poperinge (West-Vlaanderen) die de tijd samen met hun gezin belangrijk vinden.
Tijdens het weekend maken we graag tijd voor quality time met onze kinderen en trekken we er vaak samen op uit voor allerhande (binnen- of buiten)activiteiten.

Ons verhaal start tijdens een opeenvolging van lockdowns in volle coronapandemie waarbij allerhande beperkingen ons sociale leven aan banden legde. Deze hadden niet alleen een negatieve invloed voor onze gezinnen, maar ook op de levenstijl van onze kinderen. Ze zijn minder gaan spelen & bewegen en hadden amper nog interactie met leeftijdgenootjes.

We maakten ons zorgen over het welzijn van onze kinderen en wilden een manier vinden om samen met hen opnieuw meer quality time door te brengen.

We werkten dus samen aan het idee om een belevingsdoos met leuke activiteiten te ontwikkelen waarbij een unieke ervaring en beleving centraal staat en we hierdoor ook de 'samentijd' als gezin opnieuw konden vergroten.

Ons gezin

Waarom?

Als ouder van jonge kinderen, kan het organiseren van een leuke activiteit voor kinderen een nachtmerrie zijn. De hoeveelheid vrije tijd die we nu doorbrengen met onze kinderen is sowieso al beperkt waardoor we vaak teruggrijpen naar klassieke activiteiten zoals een uitstap naar een (indoor) speeltuin, pretpark, dierentuin, recreatiezwembad en cinemazaal.

We willen jullie helpen met originele activiteiten die gemakkelijk en leuk zijn om met jullie kinderen te doen. Wie houdt er niet van tijd door te brengen met zijn kinderen?

Voor wie?

KJOEB ontwikkelt belevingsdozen voor kinderen vanaf 3 tot 8 jaar en waarbij verwondering, spel & plezier centraal staan. We willen werkelijk alle zintuigen prikkelen.

Duurzaamheid

We streven ernaar om milieuvriendelijke en herbruikbare producten aan te bieden (als onderdeel van onze belevingsdoos) en onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Producten uit onze belevingsdozen kunnen een tweede leven krijgen. Het voorleesboek die als hard-copy exemplaar wordt meegeleverd, werd op duurzame papierkwaliteit afgedrukt. Ook voor onze verpakkingen zoeken we milieuvriendelijke oplossingen.

KJOEB
"THE FUN STARTS INSIDE"